Samenwerking tussen de oplossing en SZamen leidt tot arbodienstcertificaat.

By juli 27, 2018Nieuws

Harderwijk en Scherpenzeel – de oplossing en SZamen hebben hun jarenlange samenwerking versterkt door de bedrijfsactiviteiten samen te voegen. Tijdens het traject naar een arbodienstcertificaat is gebleken dat de opdrachtgevers van beide organisaties hierdoor nog beter geholpen kunnen worden.

Joram van Geresteijn, Sieger van Looijengoed en Peter van Oldenbeek zijn gelukkig met de versterking van de dienstverlening. “Voor onze opdrachtgevers wordt het alleen maar mooier met verzuimbegeleiding en HR-advies onder één dak,” aldus Peter. Volgens Joram geeft de combinatie van beider specialiteiten een unieke positie richting werkgevers.

Wie is de oplossing?
de oplossing maakt verzuim, verzekeren en HR verdraaid simpel. Wij ontzorgen organisaties volledig met een klein team van kennisdragers en een landelijk netwerk aan specialisten vanuit de overtuiging dat een goed evenwicht tussen mens en geld leidt tot vitale en productieve organisaties. Daarbij verbinden wij personele dienstverlening aan kostendekking. Dit leidt tot snelle en resultaatgerichte interventies.

Wie is SZamen?
SZamen is een HR-adviesbureau en richt zich dagelijks op werkgevers, werknemers en opdrachtgevers uit het midden van het land. “Wij geloven dat medewerkers de succesfactor zijn van een organisatie” zegt Joram. Volgens Sieger kan een organisatie pas groeien als de mensen die er werken ook groei doormaken. “Wij kijken naar de context van een organisatie en gebruiken die om ondernemers zo efficiënt mogelijk te helpen.”

Arbowet en arbodienstcertificaat
Werknemers moeten gezond en veilig kunnen werken, dat is wat de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) wil borgen. De nieuwe Arbowet, waarin rollen van betrokkenen veranderen, is ingegaan per 1 juli 2017. Vanaf 1 juli 2018 moet iedere werkgever, bedrijfsarts, preventiemedewerker en arbodienst voldoen aan de nieuwe eisen. Deze veranderde wetgeving brengt verplichtingen met zich mee voor werkgevers en arbodienstverleners. Daarom zijn wij een gezamenlijk traject gestart waarmee onze dienstverlening wordt getoetst en wij onszelf een gecertificeerde arbodienst mogen noemen.

Regionale kantoren, landelijke dekking
de oplossing en Szamen bieden arbodienstverlening voor heel Nederland. SZamen is gevestigd in Scherpenzeel, Driebergen, Hilversum en Amersfoort. de oplossing zit in Harderwijk. Door deze samenvoeging is het mogelijk om meer ondernemers uit een grotere regio bij te staan in ziekteverzuimbegeleiding en HR-ondersteuning.

———

Voor meer informatie over dit bericht kunt u terecht bij Joram van Geresteijn via 033 285 92 42, info@szamen.nl en Peter van Oldenbeek via 0577 76 01 11, secretariaat@deoplossing.org

Leave a Reply